01 Taxi Oldenzaal

Details

Adres
Rhodoslaan 5
7577KN Oldenzaal
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Taxi Oldenzaal is een jong ondernemend taxibedrijf, met als doel het bieden van goede service aan zijn klanten doormiddel van het vervoeren van A naar B met goede nazorg.
U kunt bij ons terecht voor vele vormen van vervoer.
Verre afstanden is voor ons geen enkel probleem.

Kiest u voor Taxi Oldenzaal dan maakt u kennis met snel en goede service. Ieder persoon wordt gerespecteerd als een zeer kostbaar en uniek individu.
Wij vinden het belangrijk dat elk persoon de mogelijkheid heeft zich te bewegen in en betrokken te zijn bij de maatschappij.

Wij brengen elke doelgroep naar die bestemming die hij/zij wenst: jong en oud, gezond en mensen met een beperking. Dienstbaarheid is onze passie en met deze uitstraling treden wij naar buiten niet zozeer met woorden maar met daden.

Met grote zorg besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit en veiligheid van onze diensten. Het doel is om de klant op een comfortabele manier op de gewenste bestemming te brengen.Service:
24-uursservice, Autostoeltje aanwezig, Chauffeur in uniform, Gratis offerte, Rookvrije taxi's, Speciaal luchthaventarief, Taxi's met airconditioning, Vast tarief voor bepaalde bestemmingen, 24-uurs service

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Busvervoer, Chauffeursdiensten, Contractvervoer, Deeltaxi, Directievervoer, Evenementenvervoer, Groepsvervoer, Horecavervoer, Internationaal vervoer, Koeriersdienst / goederenvervoer, Leerlingenvervoer / schoolvervoer, Luchthavenvervoer, Luxe vervoer / limousine vervoer, Personenvervoer / taxivervoer, Privé chauffeur, Privévervoer, Ouderenvervoer, Regiotaxi, Schiphol taxi, Trouwvervoer, VIP vervoer, Zakelijk vervoer, Ziekenvervoer / medisch vervoer, Zorgvervoer, ambassade vervoer, direct vervoer, disco vervoer, groeps vervoer, koerierdienst, luchthaven vervoer, zorg vervoer

Soort auto:
Limousine, Luxe auto, Personenauto, Personenbus / taxibus, Stationwagon

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Bank / Giro overschrijving