Selecteer provincie

Gomes Taxi & Autoverhuur 0342-415000: Direct goedkoop online bestellen via app, geen FAKE service.

✅ TIP Direct een taxi, gratis annuleren - scherpe tarieven - overal in Nederland

Details

Adres
Schoutenstraat 106
3771CL Barneveld
Gelderland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.taxigomes.nl

Wat wij doen:
Personenvervoer

Natuurlijk kunt u ons overdag bellen om een taxi te bestellen, maar mogelijk dat u op een andere manier gebruik wenst te maken van onze vervoersdiensten. De belangrijkste diensten die wij bieden hebben wij hier voor u uiteengezet. Indien u een specifieke vraag heeft over uw vervoersvraag kunt u ons altijd bellen of een e-mail zenden.

Groepsvervoer

Voor verschillende opdrachtgevers verzorgen wij het vervoer van leerlingen, gehandicapten, ouderen en zakelijke klanten. Het vervoer kenmerkt zich door vaste ritbewegingen, die veelal door ons met vaste voertuigen en vaste chauffeur worden verzorgd.

De meeste voertuigen zijn ook speciaal ingericht als rolstoeltaxi, en allemaal voorzien van hydraulische liften. Gomes beschikt nu al over 30 rolstoelvoertuigen met een driepuntsgordel voor de rolstoelgebruiker.

Zittend ziekenvervoer

Gomes verzorgt voor alle zorgverzekeraars in Nederland het zittend ziekenvervoer. Om van deze dienst gebruik te kunnen maken dient u in het bezit te zijn van een vervoersmachtiging. Deze kunt u aanvragen bij uw verzekeraar. Wanneer u een vervoersmachtiging heeft ontvangen kunt u direct uw gegevens bij onze administratie achterlaten zodat u probleemloos ritten kunt bestellen.

Het bestellen van een rit is per verzekeraar weer anders. Hieronder ziet u per zorgverzekeraar wie u kunt bellen om een rit te bestellen. Ziet u uw verzekeraar niet?, belt u dan gerust met onze administratie: 0342 413542.

Service:
24-uursservice, Gratis offerte, Online offerteaanvraag, Reserveren gewenst, Taxi's met airconditioning

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Autoverhuur, Busvervoer, Horecavervoer, Luxe vervoer / limousine vervoer, Personenvervoer / taxivervoer, Privévervoer, Ouderenvervoer, Regiotaxi, Rolstoelvervoer, Rouwvervoer, Schiphol taxi, Treintaxi, Trouwvervoer, VIP vervoer, Zakelijk vervoer, Zorgvervoer

Soort auto:
Luxe auto, Personenauto, Personenbus / taxibus, Rolstoeltaxi / rolstoelbus